Sa është vlera e Sweatcoin?

create your own web page for free

Meqenëse SWC nuk është pjesë e blockchain, nuk ka një vlerë zyrtare për 1 SWC. Por ka disa forume të tregtisë sweatcoin kështu që ekziston është një normë jozyrtare që ata përdorin për të tregtuar sweatcoin. Kjo vlerë në këtë moment është rreth $ 0.02- $ 0.03 për sweatcoin kështu që përdorni atë si një vlerësim të përafërt të dini nëse jeni duke marrë një cmim te mire kur blini ose shitni sweatcoin. Ka edhe "scammers" që ju ofrojnë një normë qesharake prej 0.1 dollarë për të blerë sweatcoin, prandaj i shmangni ato, nëse tingëllon shumë e mirë për të qenë e vërtetë, me shume mundesi është. Nëse dëshironi të tregtoni sweatcoin në mënyrë të sigurt, ka disa opsione për ju, të tilla si kjo faqe Sweatcoin.XYZ ose SweatcoinGuide.com.
Në përmbledhje, vlera jozyrtare është rreth $0.025, shamgni 'scammers' dhe përdorni Sweatcoin.XYZ ose SweatcoinGuide për tregtim te sigurt.

© Sweatcoin.XYZ | Website për të shkëmbyer Sweatcoin | Jo të lidhur me SweatCo. apo Sweatcoin App