A është Sweatcoin i vërtetë?
A është një scam?

online site builder

Me rritjen e rritjes së aplikacionit Sweatcoin, shumë njerëz po pyesin nëse aplikacioni është i ligjshëm dhe nëse ju merrni në të vërtetë ofertat e tregut nëse keni një faqe. Një përgjigje e shkurtër për këtë është PO. App është në të vërtetë legit dhe ju mund të bëni para të mira duke fituar ose duke blerë dhe shitur sweatcoin. Sweatcoin është pak më ndryshe nga monedhat dixhitale. Vlera e saj vjen nga kursi i këmbimit për ofertat në dyqan, në vend të kursit të këmbimit për USD. Vlera e një SWC ndryshon edhe midis ofertave. 1 Sweatcoin mund të jetë me vlerë për një ofertë, por vetëm për një tjetër. Sweatcoin është krejtësisht i sigurt për t'u përdorur, sepse mbledh të dhëna anonime dhe ju shpërblen me pikat / monedhat dixhitale. Nuk kërkon informata personale përveç emrit tuaj të parë. Kërkon një numër aktiv të telefonit, i cili është krejtësisht i nevojshëm për përdorimin e aplikacionit dhe për të fituar monedha në telefonin tuaj. Unë personalisht kam blerë shumë oferta nga tregu Sweatcoin duke përfshirë ofertat e PayPal $ 1000 dhe mund të konfirmoj se ekipi i Sweatcoin e ka dërguar produktin e blerë brenda një jave. Kështu që dilni dhe ecni për të bërë disa para të vërteta.

© Sweatcoin.XYZ | Website për të shkëmbyer Sweatcoin | Jo të lidhur me SweatCo. apo Sweatcoin App