Mobirise


Programi Sweatcoin, Review


Sweatcoin është një aplikacion për iPhone dhe Android që përcjell hapat në natyrë që bëni gjatë gjithë ditës dhe ju paguan një 'monedhë dixhitale' që mund të blini për shpërblime në Oferta e Tregut. Sweatcoin është i vetmi i këtij lloji; asnjë monedhë tjetër dixhitale nuk mund të shpërblejë ushtrimin fizik me dhurata falas!
Aplikacioni qëndron në sfond dhe konsumon shumë pak bateri dhe internet. Mbajeni aplikacionin të hapur dhe shkoni në lidhje me ditën tuaj. Identifikohu një herë në një kohë dhe shikoni se çfarë monedha keni në dispozicion për të shpengosh. Referojuni miqve dhe familjes tuaj në app dhe merrni 5 Sweatcoin për referim. Shfletoni Marketplace oferta përditshme për të qenë një nga të parët që kërkoni një ofertë të re - mbani mend, ofron ose skadon ose bëhet jashtë magazinimit shumë shpejt, kështu që monitorimi ditor i tregut është i nevojshëm.
Sweatcoin është i lirë të përdorë, sepse kompanitë e përdorin atë për të tregtuar biznesin dhe produktet e tyre. Është 100% e ligjshme, e sigurt dhe e besueshme. Ju mund të gjeni se disa oferta janë një vjedhje, dhe ofertat e tjera janë shumë të kushtueshme për atë që ato ofrojnë. Sa më shumë që përdorni tregun e Sweatcoin, aq më shumë do të dini se sa vlen secila ofertë.

© Sweatcoin.XYZ | Website për të shkëmbyer Sweatcoin | Jo të lidhur me SweatCo. apo Sweatcoin App