css templates

A mund të fitosh para në PayPal duke përdorur Sweatcoin?


Për shumë njerëz, duke fituar para vetëm duke ecur duket si diçka shumë e mirë për të qenë e vërtetë, por Sweatcoin e ka bërë atë të mundur. Tani kur ecni me qenin tuaj ose thjesht shkoni për një vrap në mëngjes, mund të fitoni para duke mos bërë asgjë më tepër se rutina juaj ditore. Kur fitoni mjaft SWC duke ecur, ju mund t'i shpenzoni në tregun e sweatcoin që ka oferta si iPhone XS, PayPal prej $ 1000 ose giftcards Amazon Netflix Spotify. Ose mund të blini Sweatcoin nga Sweatcoin.XYZ dhe të merrni produktin tuaj të preferuar nga tregu. Pra, përgjigja e shkurtër është: Po, ju mund t'i ktheni Sweatcoin në para në PayPal.

© Sweatcoin.XYZ | Website për të shkëmbyer Sweatcoin | Jo të lidhur me SweatCo. apo Sweatcoin App