free html templates

Shkarkoni dhe Instaloni aplikacionin Sweatcoin në Kosove, Zvicer, Rusi, Indi, Kinë, Japoni, Brazil, Turqi, Portugali, Spanjë, Meksikë, Itali dhe të gjitha vendet e tjera që aplikacioni nuk është i disponueshëm


Megjithëse App Sweatcoin është shumë popullor, ekipi i zhvilluesve te Sweatcoin nuk ka bërë aplikacionin të disponueshëm në shumë vende ku aplikacioni është shumë popullor, për shkak të arsyeve të panjohura. Por nëse nuk jetoni në një vend ku aplikacioni nuk është i disponueshëm si Kosove, Zvicer, Rusi, Indi, Kinë, Japoni, Brazil, Turqi, Portugali, Spanjë, Meksikë, Itali dhe të gjitha vendet e tjera, mos u shqetësoni, ka disa zgjidhje.
Android
1. Ndryshoni vendin ne Play Store për ta bërë Sweatcoin në dispozicion për ju
2. Shkarkoni aplikacionin përmes një skedari ".apk". SHKARKO
iOS: iPhone, iPad, iPod
1. Ndryshoni vendin dhe rajonin e Apple ID për ta bërë Sweatcoin të disponueshme për ju në App Store

© Sweatcoin.XYZ | Website për të shkëmbyer Sweatcoin | Jo të lidhur me SweatCo. apo Sweatcoin App