free bootstrap theme


Çfarë është Sweatcoin?

Sweatcoin është një monedhë virtuale (cryptocurrency) që fitohet me anë të ecjes. Sweatcoin fitohet përmes nje aplikacioni; programi njeh hapat tuaja gjatë ditës dhe të shpërblen me anë të 1 Sweatcoin (SWC) për çdo 1,000 hapa që bën. Këto monedha mund të këmbehen për dhurata që përfshijnë iPhone, Apple Watch, PayPal, Amazon apo Netflix giftcards etj..

FAQ

Ndihmë

© Sweatcoin.XYZ | Website për të shkëmbyer Sweatcoin | Jo të lidhur me SweatCo. apo Sweatcoin App